woensdag 7 december 2016

Verlaten plaats ongeval en verkoper aan de deur te Schaijk.

Verlaten Plaats Ongeval te Schaijk.
Tussen maandag 24 oktober 2016 9:00 uur en vrijdag 28 oktober 2016 17:00 uur werd aan de Rijksweg te Schaijk een ABRI met de grond gelijk gereden en hierbij totaal vernield. Hebt u iets daarvan bezien wilt u dit dan aan de politie doorgeven.
----------------------------------------------------------
Verkoper aan de deur te Schaijk.
Op dinsdag 6 december 2016 liep aan de Van der Heijdenstraat  te Schaijk een persoon langs deuren om noodpakketten te verkopen voor kinderen in nood. Melder hiervan wilde geen pakket kopen waarna hij voor kinderhater werd uitgemaakt. Melder betwijfelt of dit wel een te vertrouwen verkoper is. Het signalement van de verkoper is als volgt:
SIGNALEMENT: MAN, 180CM, GEZET POSTUUR, BLANK, GRIJS HAAR EN EEN BAARD, BOMBERJACK ZWART, GRIJZE BROEK. BEDRIJFSNAAM ZOU OP ZIJN JAS STAAN.
Melder denkt dat deze persoon iemand is die de boel aan het verkennen is. 
De verkoper liep vervolgens weg richting De Potter.

De politie heeft ter plaatse uitgezien naar de bedoelde persoon maar deze niet meer  aangetroffen. Hierover zijn bij de politie verder geen meldingen meer over ontvangen.
Mocht zich bij u ook soortelijke situatie(s) voordoen waarbij u het niet vertrouwd dan adviseren wij u altijd de politie te bellen.

Geen opmerkingen: