donderdag 15 december 2016

Inbraak Bruna, verdachte situatie in Schaijk en poging tot inbraak in Reek.

Inbraak te Schaijk.
Afgelopen nacht -donderdag 15 december 2016 om 3:33 - is er ingebroken in de Bruna winkel aan de Runstraat  te Schaijk. Men werd wakker van het knallen en bonzen. Men is aan de voorzijde de winkel binnengegaan. Onduidelijk is hoe men de winkel is binnengekomen. Men is doende geweest in de hoek van de sigaretten. Onder andere werd een hoeveelheid sigaretten buut gemaakt.
Het aantal daders is onbekend. Ze zijn in een vier deurs auto -vermoedelijk een Mercedes of een BMW, zwart van kleur- weggereden in de richting van de Rijksweg naar   Nijmegen.
De politie heeft nog een achtervolging ingezet maar raakte de auto in Nijmegen kwijt. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie 0900-8844.
-------------
Aantreffen rugzak te Schaijk.
Op de Palmstraat te Schaijk werd op  woensdag 14 december 2016 om 15:52 uur 
een rugzak bevonden met daarin onder andere een pruik. Melder vond dit verdacht.
Rugzak was aangetroffen achter de schutting van een chalet. 
Het betrof een blauw/zwarte rugzak.  In de rugzak zaten een hoeveelheid voorwerpen, waaronder sleutels en schroevendraaiers. 
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie 0900-8844.

--------------------
Poging inbraak woning te Reek.

Op woensdag 14 december 2016 heeft men tijdens de afwezigheid van de bewoners tussen 09:45 uur en 10:45 uur getracht in te breken in een woning aan de Rosmalen te Reek. 
Vermoedelijk is met een koevoet geprobeerd de deur te forceren. Men is niet binnen geweest. Er is braakschade ontstaan aan deur en kozijn.
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie 0900-8844.

Geen opmerkingen: