donderdag 15 december 2016

Diverse Binmeldingen

Verlaten Plaats Ongeval te Schaijk.
Tussen vrijdag 9 december 2016 22:00 uur en zaterdag 10 december 2016 01:00 uur is op een locatie aan de Pastoor van Winkelstraat te Schaijk schade toegebracht aan een Volvo V40, STATIONCAR. Vermoedelijk heeft een trekhaak de auto geraakt en met de uitlaat de band lek gestoken. De auto stond geparkeerd tegenover cafe de Raaf in Schaijk. Vermoedelijk is er met het achteruitrijden van de parkeerplaats iemand met de trekhaak tegen de linker achterportier gereden.
-----------------------
Diefstal groencontainer te Schaijk.
Op donderdag 8 december 20116 werd aan de Molenaarstraat te  Schaijk een groencontainer gestolen
-------------------
Verdachte situatie te Schaijk.

Op  dinsdag 13 december 2016 tussen 8:17 en 9:00 werd er melding gemaakt van een verdachte situatie aan de Burgemeester de Grootstraat te Schaijk. 
2 Oost- Europese mannen -1 man met muts - waren in de straat bezig. Zij reageerden vreemd en liepen snel weg bij het aanspreken. Beide mannen droegen oranje hesjes. 1 Man liep richting een witte volkswagenbus die ze bij zich hadden. Het betroffen mannen tussen de 30 en 40 jaar.
De politie is ter plaatse geweest en trof daar een Volkswagen Transporter aan. De betreffende auto hoort thuis in Den Haag. De twee stratenmakers waren aan het werk. Er zijn verder geen bijzonderheden bekend en er zijn geen strafbare feiten waargenomen.

Geen opmerkingen: