donderdag 25 januari 2018

Verdachte situaties te Schaijk.

Verdachte situatie te Schaijk.
Oorspr. Registratienr  PoL2100_BVH_2018016844-1
Op woensdag 24 januari 2018 kreeg de politie om 22:19 uur een melding binnen dat aan de Palmstraat te Schaijk 2 personen bij een bedrijfsbus aan het inbreken waren. Ze werden net op tijd overlopen. Het busje is niet opengebroken.Het betroffen 2 jonge mannen ongeveer 25 jaar oud, 1 met jas met vuurrode capuchon. Ze reden weg met een vuurrode Audi Avant met een Pools kenteken DBL06M5 in de richting van Schaijk.
De politie heeft ter plaatse de bedrijfsbus aangetroffen. Er was geen schade te zien en er is niets gestolen. De politie heeft daarna nog contact gehad met betrokkene. Hij had gezien dat één van beide mannen aan de klink van de auto voelde. Hierop heeft hij hen aangeroepen en zijn ze gevlucht. In de omgeving is nog uitgezien naar de bedoelde rode Audi. Deze werd niet meer aangetroffen.
—————
Verdachte situatie te Schaijk.
Oorspr. Registratienr  PL2100_BVH_2018016717-1
Op woensdag 24 januari 2018 werd om 19:04 uur ook een verdachte situatie gemeld aan de  Scheisestraat te Schaijk. Hier stond om 18.55 uur een rode bestelauto met een trap op het dak. Bij de ontdekking reed de auto de hoek om. Vervolgens kwam er uit die straat een man gelopen die verderop achter een heg ging staan. Na een paar minuten liep deze man naar dezelfde auto, instapte en weg reed. Men vond dit verdacht. De betreffende man van ongeveer 1.85 m lang had een bril op en droeg een witte tas in zijn hand. Hij droeg donkerkleurige kleding en sprak buitenlands.
De politie heeft ter plaatse en in de omgeving uitgezien naar bedoelde persoon en auto maar heeft hem niet meer aangetroffen. Verder zijn er hierover geen meldingen meer  ontvangen.

Geen opmerkingen: