donderdag 4 januari 2018

Levensgevaarlijk gedrag, Gevaarlijk rijgedrag en Overlast van vuurwerk.

Levensgevaarlijk gedrag Zeeland.
Oorspr. Registratienr  PL2100_BVH_2018001999-1
Tussen maandag 25 december 22:00 en dinsdag 26 december 2017 13:00 uur werd een levensgevaarlijke situatie gesignaleerd te Zeeland. Daar stond een auto op de oprit naast de woning de Weemveld 18 te Zeeland.
Melder hiervan deelde mede dat er purschuim was gespoten in het rechter achterwiel. De pur was tussen de remklauw en de remschijf in gespoten. Bekend  is dat er een persoon richting de bedoelde auto liep en daar handelingen uitvoerde.
Het onderzoek is nog gaande. Hebt u iets verdachts gezien wilt u dit dan bij de politie melden.
———————
Agressief en gevaarlijk rijgedrag te Zeeland.
Oorspr. Registratienr     PL2100_BVH_2018002431-1
Op woensdag 3 januari 2018 werd tussen 17:00 en 17:10 uur aan de Boterbloem te  Zeeland het volgende bij de politie gemeld.
Melder reed op  3 januari 2018 richting Schaijk. De bestuurder van een Ford Focus  met kenteken 06-RS*-* vertoonde onwenselijk rijgedrag waardoor de veiligheid van betrokkene in gevaar kwam. Die bestuurder liet duidelijk zijn ongenoegen blijken door ineens te toeteren en zijn middelvinger omhoog te steken. Vervolgens remt hij hard om de auto stil te zetten. Betrokkene moest hard remmen en schrok omdat hij uitstapte. Hij deed snel de deuren op slot. Die bestuurder riep iets en sloeg met zijn vuist door het raam dat een stukje open stond. Betrokkene werd niet geraakt.  Daarna  trok hij aan het portier. Vervolgens sloeg hij nog een keer met zijn vuist op de auto en liep daarna weer naar zijn auto.
——————————-
Overlast van zwaar vuurwerk te Zeeland.
Oorspr. Registratienr     PL2100_BVH_2018002594-1
Gepleegd  op woensdag 3 januari 2018 om 23:18 aan de Molenstraat te  Zeeland.
Hier was sprake van zwaar vuurwerk en vernielingen door een groep van 8 jeugdigen. Ze droegen donkerkleurige jassen, waarvan 1 met een bontkraag. Melder hiervan is er nog achteraan gegaan en zag ze ter hoogte van de Vlasroot/Stermolen.
De politie heeft ter plaatse en in de omgeving uitgezien naar de bedoelde jeugd maar niet meer aangetroffen. De politie heeft nog contact gehad met betrokkene. Hij had gezien dat de jeugd bij school de Morgenzon vuurwerk aan het afsteken was en had het idee dat er iets was vernield. Hij is achter een groep van ongeveer 8 jongens aangerend maar raakte ze kwijt. Er werden door de politie geen vernielingen geconstateerd.

Geen opmerkingen: