dinsdag 28 maart 2017

Verdachte situatie te Reek en gevaarlijk rijgedrag te Schaijk.

Verdachte situatie te Reek.
Op zondagavond 26 maart 2017 kwam om 21:00 uur op de Brouwershof te Reek een Engels prekende Chinese vrouw aan de deur die om een random reader van de bank vroeg. Ze had een bankpas bij zich die zij ook liet zien. Ze gaf aan dat ze een overschrijving moest doen. Men vertrouwde het echter niet. De bedoelde vrouw zou alleen aan de deur zijn gekomen, met blote voeten in haar slippers (vond men vreemd). Ze is te voet weggegaan. Zij is bij zeker twee buren geweest. Een daarvan heeft een kenteken genoteerd van de auto waarin de vrouw zou zijn weggereden. Auto betrof een Skoda Fabia Combi, kenteken 88-RD-**  uit Eindhoven. Verder zijn er geen bijzonderen bekend.


Gevaarlijk rijgedrag te Schaijk.
Op zondag 26 maart 2017 werd omstreeks 15.30 uur in het bos nabij de zandafgraving aan de Nistelrooise Baan te  Schaijk geracet met quads, motoren en trikes. Ze reden met zo' n 80 km per uur over de zandpaden. Bijna reden ze een dochter van een melder aan die op het zandpad liep.
De politie is ter plaatse geweest en heeft in de omgeving uitgezien naar bedoelde voertuigen. Zij werden echter niet meer aangetroffen. Verder zijn er geen meldingen meer over ontvangen.

Geen opmerkingen: