woensdag 22 maart 2017

Diverse BIN-meldingen te Schaijk.

Baldadigheid te Schaijk (Rijksweg).
Op dinsdag 21 maart 2017 waren omstreeks  20:56 uur 3 jongeren stenen aan het gooien tegen een leegstaand pand aan de Rijksweg te Schaijk. Ook waren zij doende bij de daar aanwezige abri.
De politie is ter plaatse geweest maar trof de jongeren niet meer aan. Het gehele
pand is overhoop gehaald en er ligt veel rommel..
---------------------------
Baldadigheid te Schaijk (Bossestraat)
Bij een fysio praktijk heeft de eigenaar op  dinsdag 21 maart 2017 om 20:11 uur jeugd weggestuurd die op het dak zaten.
Ivm andere melding kon de politie pas 45 minuten later ter plaatse komen. Er werd toen geen jeugd meer aangetroffen. Betrokkene deelde mede dat hij meerdere personen nabij een trafohuisje had zien rondhangen. Mogelijk dat dit verband houdt. Verder zijn er geen meldingen meer hierover ontvangen.
-----------------------
Verdachte situatie te Schaijk.
Naar aanleiding van het Facebook bericht inzake het aanbieden van bestratingswerkzaamheden( o.a. het aanbieden van asfalt) aan bewoners door een gebrekkig Engels sprekende man werd hierover op dinsdag 21 maart 2017 een melding ontvangen van een bewoner aan de Klapperstraat.  Betrokkene deelde mede de bedoelde auto zojuist door de straat te hebben zien rijden, over het viaduct met de A50.  In de auto met Engels kenteken zat 1 persoon.
Wees gewaarschuwd voor het aanbieden van soortgelijke werkzaamheden door onbekende personen.
----------------------------------
Verlaten plaats ongeval te Schaijk.
Op zaterdag 4 maart 2017 werd tussen 10:15 en 10:30 uur schade toegebracht aan een geparkeerd staande Audi A4 aan de Burgemeester Hoefnagelstraat te Schaijk.
Schade: een deuk in het linker portier, krassen aan de linker bumpervleugel, deur handvat en spiegel afgebroken. De auto stond, onbeschadigd, geparkeerd bij de supermarkt. Bij terugkeer, na ongeveer10 -15 minuten, bleek genoemde schade te zijn aangebracht.
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie 0900-8844.

Geen opmerkingen: