donderdag 9 maart 2017

Diverse BIN-meldingen Schaijk-Reek.

Verdachte situatie te Reek.
Op dinsdag 7 maart 2017 werd om 19:45 uur op de lokatie Smitsweg  te Reek een verdachte situatie opgemerkt. Daar stonden halverwege de straat 2 auto's met jeugd erin. Het betrof een lichtgekleurde auto met verlichting aan. Het leek er op alsof daar gedeald werd. Er zouden daar de laatste weken regelmatig voertuigen staan. Men  vertrouwt het niet. De wijkagent is hiervan inmiddels in kennis gesteld.
----------------------
Aantreffen vaten te Schaijk.
Op dinsdag 7 maart 2017 werden om 07.52 uur aan het einde van de Holenbergstraat -richting de Hofmanvijver- te Schaijk 9 blauwe vaten aangetroffen. Ze lekten niet. De herkomst Is niet duidelijk geworden. De gemeente heeft de vaten opgeruimd.
-----------------------
Verlaten plaats ongeval te Reek.
Op zaterdag 4 maart 2017vond omstreeks 17:45 uur op de Provinciale Weg Zuid  te Reek een aanrijding plaats. Hierbij werd de linkerbuitenspiegel geheel vernield en het linker voorportier van een zwarte Audi A6 stationcar beschadigd.
Rijdende over de N277, ter hoogte van Schaijk richting Elsendorp, werd auto geraakt door een (vermoedelijk) wit busje die over de dubbele doorgetrokken strepen heen reed.  Het witte busje reed gewoon door. 
Hebt u iets van deze aanrijding gezien wilt u dit dan aan de politie doorgeven.
-------------------
Verlaten plaats ongeval te Schaijk.
Tussen donderdag 9 maart 2017 09:00 uur en donderdag 23 februari 2017 17:00 uur 
werd op de Franse Baan te Schaijk schade toegebracht aan een lantaarnpaal.
De lichtmast is omgezet en afgebroken. Er zijn krassporen en de coating laag is beschadigd.
Iets daarvan gezien dan gaarne de politie informeren.


Geen opmerkingen: