maandag 12 februari 2018

Zware mishandeling in Schaijk en inbraak in woning te Schaijk.

Zware mishandeling te Schaijk.
Oorspr. Registratienr  PL2100_BVH_2018028548-1
Op  maandag 12 februari 2018 werd om 0:49 uur een persoon in de hals gestoken in de feesttent nabij de Phoenix aan de Pastoor van Winkelstraat te Schaijk. Getuige deelde mede dat betrokkene van achteren onder de kin was gestoken. Betrokkene was aanspreekbaar. Er werd gesproken over mogelijke daders. Die zouden broers zijn met mogelijk een mes. De beveiliging van de feesttent kan weinig vertellen over de dader(s).

De politie is met meerdere eenheden ter plaatse geweest.
De toestand van betrokkene was stabiel en werd overgebracht naar het ziekenhuis te Uden. Onderzoek werd ingesteld. Signalementen op basis van getuigeverklaring: licht getinte lange jongen met zwarte achterover gekamde haren. Droeg een ruitjespak. Dit signalement komt niet overeen met de eerde bedoelde broers.
Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie 0900-8844.
 ——————-
Inbraak woning te Schaijk.
Oorspr. Registratienr PL2100_BVH_2018028609-1

Op zondag 11 februari 2018 is tussen 13:30 en 21:35 uur ingebroken in een woning op de locatie Achter 't Ven te Schaijk. Men is via het slaapkamerraam aan de zijkant van de woning op de begane grond binnengekomen middels het wrikken in de sluitnaad ter hoogte van het slot. De gehele woning is doorzocht. Gestolen werd een portemonnee met inhoud.
Heeft u ter plaatse iets verdachts gezien wilt u dit dan aan de politie doorgeven.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jullie moeten eerst goed jullie huiswerk dioen voordat jullie iemand beschuldigd

Anoniem zei

En volgens mij moet deze heer zich gewoon normaal gedragen met Carnaval. Lukt dat niet, of word dat moeilijk, blijf dan lekker thuis, maar
ga niet op stap om te rellen, aso!!

Anoniem zei

Schaijk is wijd en zijd bekend om zijn mooie Carnavalsfeest, laat dit vooral zo blijven en niet verkloot worden door een paar raddraaiers!