zaterdag 24 februari 2018

Verdachte situaties in Reek en Zeeland.

Verdachte situatie te Reek.
Oorspr. Registratienr  PL2100_BVH_2018036847-1
Op vrijdag 23 februari 2018 werd om 18:47 uur een verdachte situatie gemeld aan de  Heijtmorgen te Reek. 
HIER LIEPEN 2 VERMOEDELIJK POOLSE MANNEN DIE BIJ HUIZEN NAAR BINNEN KIJKEN. MELDER HEEFT ZE AANGESPROKEN. BEIDE MANNEN DEELDEN MEDE  ALLEEN MAAR EEN BERICHTJE AAN HET STUREN TE ZIJN. BETROKKENE VERTROUWT HET NIET. ZE ZIJN VERVOLGENS VERMOEDELIJK RICHTING DE KERK GELOPEN OF LINKS RICHTING DE SOETERSTRAAT. UIT DE BUURTAPP BLEEK  DAT ZE AL GERUIME TIJD ROND HANGEN.
SIGNALEMENTEN: 2 BLANKE MANNEN, 1 HEEFT EEN SIKJE, BEIDE JAS MET CAPUCHON, DONKERE JAS .
De politie is ter plaatse geweest en heeft ook in de omgeving uitgezien naar de bedoelde personen maar ze niet aangetroffen. De politie heeft vervolgens nog contact gehad met melder. De betreffende mannen zijn weggelopen in de richting van de Nieuwe Heijtmorgen. Bekend geworden is dat men 2 blanke mannen, ongeveer 1,70 meter, grijs flece-vest, grijze capuchon, heeft zien lopen in het parkje Brouwershof. 
Onbekend of er een strafbaar feit gepleegd is.
——————————-
Verdachte situatie te Zeeland.
Oorspr. Registratienr PL2100_BVH_2018036859-1

Op vrijdag 23 februari 2018 heeft men om 20:54 uur op een locatie aan het Straatsven  te Zeeland (omgeving Heische Tip) een wit/grijze transporter met het kenteken 65-VL*-* zien staan met 2peronen erbij. Zij hadden een klein lampje op hun hoofd en waren iets aan het uitladen. Er lag veel snoeiafval in de bus.
Ter plaatse heeft de politie bedoelde transporter aangetroffen en deze gecontroleerd. De auto staat op naam van een inwoner uit Heesch. Beide mannen waren afkomstig uit Den Bosch. Medegedeeld werd dat zij snoeiafval aan het lozen waren op het terrein van de Heische Tip. Bij controle bleek het inderdaad om snoeiafval te gaan. Het betreffende terrein was  bedoeld om snoeiafval te storten.

Geen opmerkingen: