maandag 16 oktober 2017

Verdachte situaties in Schaijk en Zeeland en schennispleger te Zeeland.

Verdachte situatie te Schaijk.
Oorspr. Registratienr   PL2100_BVH_2017213441
Op maandag 16 oktober 2017 om 2:10 uur deed zich onderstaande verdachte situatie voor aan de Rijksweg te Schaijk:
LOPEN 4 PERSONEN ACHTER DE WONING, DE HONDEN BLIJVEN BLAFFEN. DE PERSONEN ZIJN MET TASSEN HET PREIVELD INGELOPEN EN ZOUDEN VERMOEDELIJK IN HET PREIVELD LIGGEN.
DE PERSONEN ZIJN PREIVELD OOK WEER UITGELOPEN. BUITEN HET PREIVELD WAS NOG ONGEVEER 10 METER SPOOR, HIERNA STOPT HET.
Naar aanleiding van deze melding is de politie met meerdere eenheden ter plaatse geweest. 5 Personen waren te voet vanaf de Rijksweg de oprit op komen lopen. Bleek dat in de tuin enkele voorwerpen kennelijk waren omgestoten. De honden gingen op dat moment nog steeds flink tekeer. Ter plaatse en in de omgeving met meerdere eenheden uitgezien naar de bedoelde personen, dezen echter niet meer aangetroffen. Werd een spoor, dwars door de tuin lopend, richting preiveld  achter de woning waargenomen. Spoor gevolgd maar geen personen meer aangetroffen.  Een getuige deelde mede dat  zijn hond ook was gaan blaffen. Dit  gedurende ongeveer 30 minuten. De hond doet dat normaal nooit, alleen bij personen die op of dichtbij het  erf zijn. 
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie 0900-8844.
 ———————————
Verdachte situatie te Zeeland.
Oorspr. Registratienr   PL2100_BVH_2017213366
Op  zondag 15 oktober 2017 kwam om 22.26 uur een melding binnen omtrent overlast van een crossmotor en quad die rondjes aan het rijden waren over het plein en zandvlakte bij het gemeentehuis en Jumbo aan de Kerkstraat te Zeeland. Hierbij waren 4 personen en een auto aanwezig.
Nadien zijn hierover geen mededingen ontvangen.
———————————
Schennispleger te Zeeland.
Oorspr. Registratienr  PL2100_BVH_2017213242
Op zondag 15 oktober 2017 werd om 18:12 uur onderstaande melding ontvangen over een schennispleger aan De Bunders te Zeeland.
MELDING DAT OMSTREEKS 17:40 UUR, BIJ HET DUITS LIJNTJE, EEN MAN VOORBIJ KWAM FIETSEN. DEZE MAN WAS ZONDER BROEK OF ONDERBROEK. HIJ STOPTE VERDEROP EN BEGON ZICHZELF AF TE TREKKEN.
SIGNALEMENT:  BLANKE MAN,  ONGEVEER 16-20 JAAR. IETS VAN BONT AAN BOVENKLEDING.
De politie heeft contact gehad met de melder. Deze was de hond aan het uitlaten op de Bunders toen een jongeman op blote billen langs kwam gefietst. De jongen keek niet op of om. Stopte vervolgens bij een sluisje en begon zich toen te bevredigen. Even later fietste hij weer weg in de richting van de Zeelandsedijk richting Volkel. De jongeman had een grote tas bij zich waar vermoedelijk zijn kleding in zat.
Aanvulling signalement schennispleger:
-blank - 18 a 22 jaar oud - donker krullend haar;
-op blote billen op zadel - bloes;
-Vervoer middel: - dames fiets - recht stuur.

Geen opmerkingen: