zondag 22 oktober 2017

Verdachte situatie en vandalisme te Schaijk.

Verdachte situatie te Schaijk.
Oorspr. Registratienr   PL2100_BVH_2017218046
Op zaterdag 21 oktober 2017 werd om 22:51 uur op een locatie aan de Hoekstraat  te Schaijk onderstaande verdachte situatie opgemerkt.
BETROKKENE MELDT DAT ER AL 15 MINUTEN EEN AUTO STAAT. DEZE STAAT ELKE KEER STIL, DAN GAAT DEZE WEER RIJDEN, LAMPEN AAN, LAMPEN UIT. WANNEER ER EEN ANDERE AUTO AANKOMT RIJDT HIJ WEG, DAN RIJDT HIJ EEN RONDJE EN KOMT HIJ WEER TERUG. RIJDT DAN VOORUIT EN WEER ACHTERUIT. BETREFT EEN HOGE PERSONENAUTO. KENTEKEN ONBEKEND. STAAT BIJ MANDERS KEUKENS.
 De politie is ter plaatse geweest en heeft ook in de omgeving uitgekeken naar het voertuig, maar deze niet meer aangetroffen. Verdere gegevens zijn niet bekend.
——————————————- 
Vandalisme / baldadigheid te Schaijk
Oorspr. Registratienr  PL2100_BVH_2017218045
Op zaterdag 21 oktober 2017 werd om 22:32 uur een melding ontvangen over vandalisme aan de Bossestraat te Schaijk.
BETROKKENE MELDT DAT NABIJ DE SPORTHAL, OP DE JOP, DE JEUGD EEN GROOT VUUR HEEFT GEMAAKT. HET VUUR KOMT BOVEN HET DAK VAN DE JOP UIT. ER ZITTEN JONGEREN IN EEN BUSHALTE. HER IS TE DOEN BIJ DE PARKEERPLAATS VOOR DE OMGANG.  HET ZOU GAAN OM 3 A 4 JONGEREN.
Toen de politie ter plaatse kwam rende er een groep van ongeveer 10 personen weg. Er was een brandje gesticht bij de prullenbak met veelal papier en plastic. Dit rookte flink en werd geblust. Op het dak van de JOB lag ook  een papierrol te smeulen. Deze werd eraf gehaald en met zand bedekt. Onbekend is wie er bij de JOB stonden. In de omgeving werd nog uitgekeken, maar er werd niemand meer aangetroffen.

Geen opmerkingen: