dinsdag 14 februari 2017

Diverse BIN- meldingen uit Schaijk.

Baldadigheid / vandalisme te Schaijk.
Op zondag 12 februari 2017 werd omstreeks 15:16 uur op de Bossestraat  te Schaijk door een groep van ongeveer 6 jongens de kleedkamers van de sporthal doorzocht en wilden zij tevens de AED meenemen. Daarnaast hebben ze de brievenbus van de muur getrokken. Zij zijn vervolgens weggelopen richting de snackbar.
De politie heeft in de omgeving uitgekeken naar de jongens maar ze niet aangetroffen. Er bleek niets kapot te zijn (brievenbus was heel). Men kende niemand van deze groep. Verder zijn er geen meldingen meer over ontvangen.


Poging inbraak stacaravan te Schaijk.
Tussen zaterdag 11 februari 2017 22:00 uur en zondag 12 februari 2017 07:42 uur is in een caravan aan de Palmstraat te Schaijk vermoedelijk ingebroken door twee personen. Zij zijn binnengekomen door het verbreken van een raam. Zij hebben de caravan doorzocht. Vermoedelijk niets gestolen.
Er stonden enkele vage schoenafdrukken in de sneeuw. Dit spoor liep tot aan de doorgaande weg N324 waar de daders vermoedelijk met een auto zijn vertrokken.
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie 0900-8844.


Verlaten plaats ongeval te Schaijk.
Op zaterdag 11 februari 2017 werd tussen 14:50 en 16:30 uur schade toegebracht aan een auto op de Molenaarstraat te Schaijk. Het betreft een Hyundai Ix20. 
Schade: Linker spiegel waarin spiegelglas zat gemonteerd is stuk. Spiegelsteun aan deurzijde is beschadigd en de spiegel gebroken. De aut stond op de parkeerstrook van de Molenaarstraat voor een woning geparkeerd. Bij terugkeer werd de schade aan de linker buitenspiegel gezien. Het glas van de spiegel lag ongeveer 20 meter voor het voertuig. De veroorzaker, vermoedelijk een auto,  is in noordelijke richting verder gereden.

Geen opmerkingen: