donderdag 23 februari 2017

Diefstallen en verdachte situatie in Schaijk.

Winkeldiefstal te Schaijk.
Op woensdag 22 februari 2017 werden omstreeks 11.00 uur door 2 blanke blonde dames met donkere kleding aan en ongeveer 30 jaar oud goederen gestolen (o.a. scheermesjes) uit een winkel aan de Schutsboomstraat te Schaijk. Ze zijn er vandoor gegaan in een auto met het kenteken KR-95*-* 
De politie is ter plaatse geweest.
Beide dames vertoonden in de winkel opvallend gedrag. Zij werden gezien bij de scheermesjes die zij in het mandje stopten, pakten nog meer artikelen en vluchtten uiteindelijk weg in een Mini type auto, onder achterlating van het winkelmandje met diverse artikelen.
Aanvulling op de signalementen:
Vrouw 1: -Blank -Normaal postuur  -1.65-1.70 meter lang -25 tot 30 jaar oud -Blond haar op een staart gedragen
-Lange witte nagels –Oorbellen -Zwarte winterjas met capuchon en bontkraag -Zwarte strakke broek -Zwarte sportieve schoenen -Zwarte boodschappen tas met een bruin hengsel -Kruidvat mand met toiletpapier.

Vrouw 2: -Blank/zongebruind -Normaal postuur -1.70 meter lang -25 tot 30 jaar oud -Blond haar op een staart gedragen -Zwarte winterjas met zilverkleurige rits -Donkerblauwe broek -Zwarte schoenen -Kruidvat mand.
Gebleken is dat deze vrouwen eveneens artikelen gestolen hadden bij het Kruidvat te Mill. Het onderzoek is nog gaande.
------------------------------------------

Diefstal gasflessen te Schaijk.
Tussen maandag 6 februari 2017 18:30 uur en zaterdag 11 februari 2017 11:00 uur zijn aan de Zeelandsedreef te Schaijk uit een kleine aanbouw/opslag voor gasflessen de volle gasflessen gestolen.
Iets gezien daarvan dan gaarne de politie informeren.
-------------------------

Verdachte situatie te Schaijk.
Op woensdag 22 februari 2017 werd bij de politie een melding ontvangen dat er op een lokatie aan Het Hofke  te Schaijk een jongeman aan de deur was beweest die aangaf dat hij naar de thermostaat kwam kijken. Men heeft de man niet binnengelaten. Hij ging van huis tot huis.
Het signalement van de man is als volgt:
Licht getint met grote bril op en ongeveer 25 jaar oud. Hij had papieren bij zich.
Er werd geen vervoermiddel gezien.
De politie heeft ter plaatse en in de omgeving rond gekeken maar niemand meer aangetroffen. Er zijn daarna geen meldingen meer binnengekomen.

Geen opmerkingen: