vrijdag 20 september 2013

Diefstal in de Smidse en verdachte situatie in de Maalstoel.


1. Woninginbraak aan de Smidse.

Op 19 september 2013 werd tussen 18.45 uur en 21.45 uur ingebroken in een woning aan de Smidse te Schaijk. De woning werd binnengedrongen middels het met geweld forceren van een raam. De woning werd daarna doorzocht. Meegenomen werden sieraden. 
Gelet op het tijdstip van de inbraak hebt u mogelijk iets daarvan gezien of een verdachte situatie in de omgeving hiervan of elders waargenomen. In dat geval wordt u verzocht dit zo spoedig mogelijk aan de politie door te geven. 

2. Verdachte situatie in de Maalstoel.

Op 19 september 2013 werd op 21.15 uur aan de Maalstoel in Schaijk de volgende verdachte situatie waargenomen:
Twee mannen van Marrokaanse afkomst reden met een groene Volkswagen Golf  met RX in het kenteken en zonder licht in de richting van het centrum in Schaijk.
Toen ze werden aangesproken werden zij agressief en kwamen dreigend over. Op het moment dat hun gevraagd werd waar ze vandaan kwamen en bij wie ze moesten zijn werden ze wederom agressief, stapten vervolgens in de auto en reden zonder licht weg.

Het signalement is als volgt:
Leeftijd: tussen de 20 a 25 jaar.
Slank postuur, plm. 1.75 groot.
Donkere kleding, capuchon, sportschoenen.
Mogelijk dat andere mensen deze auto eveneens gezien hebben zodat de politie mogelijk  het volledige kenteken kan verkrijgen.
Is dat het geval of bent u getuige van een verdachte situatie dan wordt u gevraagd dit zo spoedig mogelijk aan de politie door te geven.

Geen opmerkingen: