woensdag 27 december 2017

Verdachte situatie te Schaijk en Vuurwerkoverlast in Zeeland.

Verdachte situatie te Schaijk.
Oorspr. Registratienr   PL2100_BVH_2017263123-1
Op maandag 25 december 2017 deed zich om 14:01 uur aan de Pastoor van Winkelstraat    te Schaijk de navolgende verdachte situatie voor:
Melder liet samen met zijn 10 jarige zoon zijn hond uit. Zijn zoon liet de hond los die vervolgens naar een een andere hond rende die iets verderop liep. De man van de andere hond hief zijn arm omhoog -in zijn mouw zat een mes- en riep:" ik snij hem kapot, ik maak hem af". De jongen schrok hier erg van. Betrokkene  riep nog doe normaal man er is en kind bij. Waarna hij de hond terug riep en samen met  zoon vertrok.
Zowel de man als de vrouw zijn niet eerder gezien in de omgeving. De man en de vrouw liepen over de Pastoor van Winkelstraat, komende uit de richting van Schaijk en gaande in de richting van de Reek. Na bovenstaand incident liep de man en de vrouw in de richting van Schaijk. 
Signalementen:
Man: blank, circa  50 jaar oud, breed postuur, ongeveer 2m lang, Brabants accent, droeg een zwarte jas en zwarte muts met iets wits aan de voorzijde, droeg een kort zwart lederen jas en daaronder een donkerkleurige spijkerbroek.
Vrouw: donker blonde korte haren met een gebruinde huidskleur, ongeveer 50 jaar oud.
De hond: Bruin langharige hond, ongeveer een 0,5m hoog. vermoedelijk een Cocker Spaniël.
Naar aanleiding van dit incident is de politie naar genoemde locatie gegaan en is er uitgekeken naar de genoemde man en vrouw met hond. Zij werden echter niet aangetroffen.

Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie 0900-8844.
 —————-
Vuurwerk overlast jeugd te Zeeland.
 Registratienr  PL2100_BVH_2017262860-1

Op zondag 24 december 2017 was er om 22:30 uur aan de Boterbloem te Zeeland  wederom sprake van vuurwerkoverlast. Er werden overigens geen personen gezien. 

De politie is wel ter plaatse geweest en heeft ook in de omgeving uitgezien naar de bedoelde personen. Deze(n) werden niet aangetroffen. Verder zijn er geen meldingen hierover meer ontvangen.

Geen opmerkingen: