donderdag 27 april 2017

Vernieling en gespannen draad te Schaijk.

Vernieling te Schaijk en melding van een gespannen draad te Schaijk.

Vernieling.
Tussen maandag 24 april 2017 16:00 uur en dinsdag 25 april 2017 12,40 uur werd in een pand aan het Europaplein te Schaijk het volgende geconstateerd.
 Op 24 april 2017 omstreeks 16.00 uur werd het pand geheel intakt afgesloten. Op dinsdag 25 april 2017 omstreeks 08.00 uur werd ontdekt dat de noodplank vernield was. Deze plank zat in plaats van een ruit welke eerder vernield was.  In de ruimte achter de vernielde plank bleken onder andere  enkele kunstwerken vernield te zijn. Er werd niets gestolen.

Gespannen draad.
Tussen het Europaplein en de Pastoor van Winkelstraat te Schaijk zou op vrijdagavond een vliegertouw gespannen zijn over het fietspad.
Afgelopen vrijdag fietste betrokkene over het fietspad richting de EMTE.  Vlakbij het parkeerterrein voelde men een touw op de borst kapot springen. Het betrof een vliegertouw. Onbekend is wie het touw daar heeft opgehangen.
Betrokkene heeft er geen verwondingen of iets dergelijks aan overgehouden. Men had het touw niet zien hangen omvat het schemer was op dat moment. De Boa heeft het touw verwijderd.

Hebt u iets van deze voorvallen gezien wilt u dan met de de politie contact opnemen.

Geen opmerkingen: