donderdag 12 januari 2017

Diverse voorvallen in respectievelijk Schaijk en Reek.

Vernieling van een auto aan de Hofstede te Schaijk.
Op dinsdag 10 januari 2017 werd om 8:00 uur schade geconstateerd aan een personen auto die geparkeerd stond aan de Hofstede te Schaijk. Het betrof aan een Peugeot 108. Aan de bestuurderszijde op de achterbumper, bestuurdersdeur en voorspatbord zitten krassen. Er kan echter ook sprake zijn van het zogenaamd verlaten van de plaats van ongeval zijn.


Poging tot inbraak in een bedrijf aan de Rijksweg te Reek.
Tussen woensdag 4 januari 2017 9:00 uur en donderdag 5 januari 2017 6:00 uur heeft men geprobeerd in te breken In het Texaco tankstation aan de Rijksweg te Reek. Men heeft getracht via het dak binnen te komen in het tankstation. 


Verlaten plaats ongeval aan de Rijksweg te Schaijk.
Dit voorval vond plaats tussen donderdag 22 december 2016 9:00 en maandag 2 januari 2017 17:00 aan de Rijksweg te Schaijk.
Hierbij werd een verkeersbord verbogen en gedeukt. Er zijn krassporen nagelaten. Het tweede verkeersbord is volledig van paal af gereden. De twee verkeersborden zijn aangereden door een tot op heden onbekend gebleven motorrijtuig.


Verlaten plaats ongeval aan de Heiheuvel te Schaijk.
Tussen maandag 19 december 2016 9:00 uur en maandag 2 januari 2017 17:00 uur werd aan een lantaarnpaal in de Heiheuvel  te Schaijk schade aangericht. Deze lichtmast is geknikt ter hoogte van de klinkerbestrating en daardoor enkele graden omgezet. Hierbij werd de coatinglaag beschadigd, het zekeringenluik geknikt en het armatuur ontzet. Tevens heeft de lichtmast kras- en veegsporen.
 ------------------------------- 
Heeft u ten aanzien van bovengemelde voorvallen iets gezien dan wel een verdachte situatie opgemerkt wilt u dit dan aan de politie doorgeven.

Geen opmerkingen: