vrijdag 11 november 2016

Diverse BIN-meldingen in Schaijk.

Vergiftiging van een kat te Schaijk.

In de Irenestraat te Schaijk werd op 13 augustus 2016 een kat als vermist opgegeven. Twee weken later werd de kat dood aangetroffen. Vermoedelijk door vergiftiging. In de buurt zijn meerdere katten als vermist opgegeven.
Politie is niet ter plaatse geweest.
Wellicht zijn er getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie 0900-8844.

Poging tot diefstal van een snorfiets te Schaijk.

Tussen maandag 7 november 2016 om 21:45 uur en dinsdag 8 november 2016  om 08:00 uur is betracht een snorfiets -een Vespa Primera- te stelen aan de Zwingelhof te Schaijk.
De betreffende scooter stond voor de deur geparkeerd. Bij aantreffen bleek deze op de grond te liggen. Bij het optillen werd gezien dat het slot kapot was en men had getracht de scooter te stelen.
______________________________________________________________________________
Verdachte situatie in Schaijk.

Op een locatie van de A50 bij Schaijk reed op donderdag 10 november 2016 om 08:20 uur een witte Mercedes Sprinter met een Engels kenteken KP-62-DXA. In deze auto zaten 2 ongure types. Melder denkt aan zogenaamde travellers die hier werkzaamheden verrichten waarbij mensen worden opgelicht.
Kennelijk worden wijkbewoners weer benaderd.  De politie adviseert u alert te zijn en u niet te laten verleiden door hen werkzaamheden te laten verrichten.

Openbare Schennis der Eerbaarheid te Schaijk.
Op donderdag 10 november 2016 werd om 22:31 uur op de parkeerplaats van het Texaco benzinestation aan de Dassenbaan  te Schaijk een vrouw benaderd door een man die voor haar auto stond. Deze man deed zijn broek naar beneden en was geheel naakt. Hij deed haar een oneerbaar voorstel. De man reed daarna in een auto weg.
De politie is ter plaatse geweest. De vrouw kon het navolgende signalement geven: Een man tussen de 30 en 40 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Een blank uiterlijk, mogelijks licht getint. Hij was gekleed in een donkere jas/trui strak model en een spijkerbroek. Hij droeg een donkerblauw gebreid mutsje. Mutsje aan de onderkant omgeslagen (type schippersmuts). Hij sprak Nederlands zonder duidelijk accent en rookte een sigaret. 

Geen opmerkingen: