zondag 21 augustus 2016

Diefstal kentekenplaten Reek/Zeeland.

Diefstal kentekenplaten
Gepleegd zaterdag 20 augustus 2016 om 0:59 uur en 01.45 uur.
Locaties: Burgemeester Wientjensstraat  te Reek en Graafsebaan te Zeeland.

IN REEK ZIJN ZOJUIST KENTEKENPLATEN VAN EEN AUTO GESTOLEN.
MELDER IS DE DADER ACHTERNA GEGAAN EN ZAG DAT DEZE IN EEN LICHTBLAUWE HYUNDAI IN DE RICHTING VAN UDEN IS WEGGEREDEN. ER ZATEN 3 PERSONEN IN DE AUTO.
HET BETREFT HET KENTEKEN  09-KZ*-*   .DE GESTOLEN KENTEKENPLATEN BETREFFEN 2-KVK-**.
MEN ZAG DE DADER IN DIE AUTO STAPPEN. MEN IS ERACHTER AAN GEGAAN TOT HET TANKSTATION MAAR HEEFT DAARNA NIEMAND MEER GETROFFEN.
1 PERSOON HAD EEN PETJE OP. VERDER GEEN SIGNALEMENT BEKEND.
De politie is ter plaatse geweest.
Gezien was dat een persoon achter de Hyundai op zijn hurken zat.  Tevens waren er drie personen bij de auto gezien waarvan een persoon een petje op had. De auto was men kwijtgeraakt bij het tankstation en men heeft hem naar de rotonde bij de molen te Reek zien rijden en daarna niet meer. 
De Hyundai met de ontvreemde kentekenplaten werd later op de avond gezien op de  Graafsebaan  te Zeeland.
BIJ DE KRUISING GRAAFSEBAAN/HOEFKENS RIJDT DE VERMOEDELIJK GESTOLEN AUTO IN DE RICHTING VAN ZEELAND. UITEINDELIJK RIJDT BEDOELDE AUTO IN EEN MAISVELD.
GAAT OM EEN AUTO MET DE ONTVREEMDE KENTEKENPLAAT 2-KVK -** . DEZE ZATEN OP EEN AUTO WELKE IN VOLKEL IS GESTOLEN OP 18 AUGUSTUS JL. (WEGGENOMEN BIJ EEN WONINGINBRAAK)
Naar aanleiding van de hierboven bedoelde diefstal van kentekenplaten in Reek en omgeving is de politie gaan surveilleren. Omstreeks 01.45 uur heeft men soortgelijk voertuig op de rotonde rijksweg/corridorweg bij Reek zien rijden. Gezien werd dat de kentekenplaten die even daarvoor in Reek waren ontvreemd op het voertuig gemonteerd waren. 
Uiteindelijk reed de bestuurder aan de achterzijde van de boerderij een maisveld in.
Rondom het maisveld werd alles afgezet. In het maisveld werd de betreffende auto aangetroffen. Auto werd getakeld. Onderzoek is nog gaande.

Getuigen worden verzocht contact opnemen met de politie 0900-8844.

Geen opmerkingen: