maandag 13 oktober 2014

Verdachte situatie in Schaijk.

Aan de Rijksweg te Schaijk -ter hoogte van de Busstraat- werd er op 10 oktober jl. rond 17:30 uur melding gemaakt van een verdachte situatie.
Het onderstaande deed zich voor:
VOERTUIG MET DAARIN EEN OUDERE MAN, DIE IN DE BUSSTRAAT STOND EN VAN DAARUIT OP DE ACHTERKANT VAN HET HUIS VAN MELDSTER KEEK.
DAAR STOND EEN AUTOAMBULANCE EN EEN VRACHTAUTO. MELDSTER WERD GEATTENDEERD DOOR DE BUURMAN, DIE ER OOK OP AF WAS GEGAAN EN MET DE VRAAG WAAROM STOPT U DAAR ? BUURMAN KREEG TE HOREN: DAT MOET IK TOCH ZEKER ZELF WETEN, MAG IK NIET KIJKEN BIJ ANDERE MENSEN OP HET ERF.
BESTUURDER IS WEGGEREDEN. HIJ STAK DE RIJKSWEG OVER. KAN LINKSAF RICHTING NIJMEGEN ZIJN GEREDEN, OF HEEFT EEN RONDJE NAAR DE CAMPING DE MAASHORST GEMAAKT.

Het betrof hier een personenauto van het merk Peugeot 206, kleur blauw.
Vooralsnog is van een strafbaar feit niets gebleken.

Waakzaamheid is echter -ook in soortgelijke situaties- geboden en wanneer U in voorkomende situatie(s) het niet vertrouwd is het advies om altijd de politie bellen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Op de camping de maasthorst woonen zeer veel mensen met problemen en ook veel gespuis ze hebben allemaal een postadres maar woonen daar voor je lol ga je niet in zulke oude caravans zitten en ook branden ze nog wel eens omdat ze die zelf in de fik zetten omdat die mensen die er in wonen geld problemen hebben laat de belasting dienst daar eens gaan kijken of de politie maar dan niet die van oss want de heer hofmans heeft daar goede banden mee