woensdag 11 juni 2014

Diverse diefstallen in Schaijk.

1. Mogelijk verdachte situatie Hoogheistraat te Schaijk.

Op deze lokatie staat al enige weken een ford bestelbus met het kenteken 96-VD-.. geparkeerd. Regelmatig zou een man als bestuurder van deze bus rondrijden in de wijk en bij mensen oud ijzer vragen. Verder schijnt hij alleen maar rond te kijken. Van strafbare feiten is nog geen sprake. Oplettendheid is evenwel altijd goed. Bij verdachte zaken wordt u verzocht hier melding van te maken bij de politie.

 2. Diefstal uit/vanaf andere vervoermiddelen.
Op 11 juni 2014 werd omstreeks 05.50 uur op het parkeerterrein Ganzeven te Schaijk (A50) van meerdere opleggers het zeil opengesneden.
De voertuigen stonden gepakeerd op de parkeerplaats van het Texaco tankstation.

3. Diefstal in/uit andere gebouwen.
Op 10 juni 2014 werd omstreeks 22:30 uur uit een leegstaande woning oud ijzer meegenomen door een man in een zilvergrijze ford bus zonder ramen met een kenteken (gedeeltelijk) 43- BXJ.
Het busje is nadat hij door de buurman was betrapt weggereden richting de stoplichten in Schaijk. Het voertuig is door de politie niet meer aangetroffen.

4. Diefstal uit chalet.
Op 6 juni 2014 werd om 12:00 uur  uit een chalet in de Palmstraat te Schaijk o.a. een TV en huishoudelijke goederen weggenomen.
 

Hebt u omtrent bovengenoemde voorvallen iets gezien of verdachte situatie(s) waargenomen wilt u dit dan z.s.m. aan de politie doorgeven. 
 
 

Geen opmerkingen: