woensdag 2 april 2014

Beroving aan de Runstraat te Schaijk.

Een oudere dame werd gisteren op de Runstraat in Schaijk beroofd door twee donker getinte vrouwen.
Ze werd aangesproken door deze vrouwen. Ze kreeg een boek te zien over gehandicaptenzorg of ze deze wilde ondertekenen en geld doneren. Vervolgens kwamen de twee vrouwen dicht tegen haar aan staan en voelden ze in haar zakken. Eén van de twee vrouwen sloeg een arm om haar heen. Daarna trok één van de vrouwen de ketting van de hals af.
De verdachten renden weg richting de Runtraat. Daar stond een zilverkleurige Volkswagen Passat, met kenteken E3699BRM geparkeerd met twee getinte manspersonen erin. Het voertuig is weggereden in de richting Herpen.
Politie is onmiddellijk met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Op en in de directe omgeving maar ook daar buiten o.a. A 50 en A 59 werd rondgekeken.
Er hebben zich meerdere soortgelijke feiten voorgedaan in Schaijk en Herpen. De daders zijn echter niet meer aangetroffen. De gegevens van de daders en de auto werden landelijk verspreid. Dit heeft tot op heden nog niet tot aanhoudingen geleid. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.

Geen opmerkingen: