maandag 27 januari 2014

Diefstallen, inbraak en verdachte situatie.

In de afgelopen periode hebben zich diverse incidenten plaatsgevonden waarvoor wij uw aandacht vragen.

Diefstal fiets aan de Netjeshof:
Op 26 januari 2014 werd tussen 15.00 en 18.45 uur aan de Netjeshof een beige herenfiets van het merk Giant Ultimo vs 2 met het registratienummer CC2K6322 ontvreemd.

Diefstal kentekenplaat aan de Rijksweg:
Van een grijze Volvo Stationcar werd op 26 januari jl. de kentekenplaat ..LZ89 ontvreemd. De Volvo stond geparkeerd aan de Rijksweg. De diefstal vond plaats tussen 18.00 en 20.00 uur.

Inbraak woning aan de Runstraat:
Op 26 januari 2014 werd omstreeks 20.30 uur ingebroken in het appartementencomplex gelegen aan de Runstraat. Onbekend is hoe de inbrekers hier zijn binnengekomen. De gehele woning werd doorzocht en hierbij zijn diverse sieraden weggehaald.

Verdachte situatie en diefstal fiets aan de Pastoor van Winkelstraat:
Op 24 januari jl. was een medewerkster van de bibliotheek aan de Pastoor van Winkelstraat aan het werk toen zij om 15.30 uur bemerkte dat 2 vreemde personen naar binnen kwamen die naar het toilet moesten.
Achteraf bleek dat een fiets was gestolen en dientengevolge dacht men aan deze 2 vreemden, temeer omdat er bijna nooit vreemden komen en nu zelfs 2 tegelijk.
Het volgende signalement van deze vreemde personen kan worden vermeld:
-Blanke man van tussen de 35 en 40 jaar, normaal postuur, spijkerbroek aan en met een blauwe jas. Hij had een rond gezicht, kort geknipt blond haar met een slag erin. Hij had een luide stem en sprak goed Nederlands.
-Vrouw, getint en met een Marrokaans/Turksachtig uiterlijk. Strak haar in een staart en ongeveer 1.65 m. lang. Normaal postuur met donkere hoog dichtgeknoopte jas aan.

Mocht u iets omtrent bovengenoemde incidenten/diefstallen hebben gezien dan wel verdachte situatie(s) hebben waargenomen wilt u dit dan zo spoedig aan de politie doorgeven.


Geen opmerkingen: