maandag 9 augustus 2010

Inbraak woning Heiheuvel

Verleden week heeft er in een woning aan de Heiheuvel een inbraak plaatsgevonden.
De politie is terzake nog met een nader onderzoek bezig.

In verband met deze inbraak heeft een oplettende buurtbewoner melding gemaakt van het feit dat enkele weken terug en verleden week nog een oude VW Passat of Vento, kleur zwart met het kenteken ZG-08-? opvallend langzaam door de Heiheuvel zien rijden. Er zaten 2 jonge jongens in, de bestuurder droeg een pet.
Deze melding is door de politie onderzocht. De politie heeft 1 auto kunnen traceren: het betreft een zwarte VW Passat met het kenteken ZG-08-RN. Deze auto hoorde thuis in Eindhoven, doch werd uitgevoerd en staat sinds eind september 2009 te boek als gesloopt. Volgens mededeling van de politie kan het altijd zijn dat illegaal gebruik gemaakt wordt van een soortgelijke auto met die kenteken combinatie. Dat betekent dat zij daar dan niet achter kunnen kijken. De politie heeft nog even gezocht op dat kenteken of dat ergens opduikt vanaf oktober 2009, doch dat blijkt niet het geval.
Helaas kunnen zij daarom aan de hand van deze (tip)gegevens verder niets onderzoeken.

Wellicht hebben meerdere bewoners van onze wijk deze auto of (andere) verdachte zaken/omstandigheden gezien die voor het verdere onderzoek van deze inbraak van belang kunnen zijn.

Gaarne doorgeven aan de politie, telefonisch bereikbaar onder 0900-8844.

Geen opmerkingen: